Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ
Αρχική  / Ιδιώτες / Εναλλακτικά Δίκτυα
Εναλλακτικά Δίκτυα
Μοιραστείτε Σμίκρυνση Μεγένθυση Εκτύπωση ΣελίδαςΑποστολή Email

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ...ΑΠΟ ΤΗ WINBANK!!

Η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται κοντά σας με τις καινοτομικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Winbank για να σας δώσει την ελευθερία που χρειάζεστε στην εκτέλεση των συναλλαγών σας.  Οι υπηρεσίες Winbank έχουν σκοπό να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη ώστε να…..χαρίζετε περισσότερο χρόνο σε εσάς και όχι στις υποχρεώσεις σας!

Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο!!

  • WINBANK WEB BANKINGΠροσφέρονται όλες οι λειτουργίες της ηλεκτρονικής τραπεζικής όπως “Λεπτομέρειες / Κινήσεις Λογαριασμών”, “Πληρωμές Λογαριασμών”, “Μεταφορές Χρημάτων”.
  • WINBANK MOBILE BANKING - 'Ολοι οι πελάτες με πρόσβαση στην ηλεκτρονική τραπεζική μπορούν να συνδεθούν με τους ίδιους κωδικούς στην υπηρεσία Winbank Mobile Banking μέσω της ειδικής εφαρμογής για κινητά τύπου iPhone και Android, ή μέσω πλοήγησης στη διεύθυνση https://www.ebanking.piraeusbank.com/Mobile/.
  • WINBANK PHONE BANKING - Τηλεφωνείστε τώρα στο 800 11 800 ή στο +357 22575555 (από το εξωτερικό) και με τη βοήθεια λειτουργού πραγματοποιείτε όλες τις πληρωμές και συναλλαγές σας εύκολα και απλά, μέρα ή νύκτα 24/7!
  • WINBANK for CARDS - "Συνδεθείτε" με τις πιστωτικές σας κάρτες για να ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν ΧΩΡΙΣ εγγραφή.  Για τη χρήση της αρκεί απλά να είστε κάτοχος μιας κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς.
  • WINBANK INSTANT CASHΑυτή η πρωτοποριακή υπηρεσία, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς να στέλλουν μετρητά στον εαυτό τους ή σε τρίτο άτομο για ανάληψη από ATM χωρίς τη χρήση κάποιας κάρτας, απλά πληκτρολογώντας έναν κωδικό.  Ο παραλήπτης, αν δεν είναι ο ίδιος ο εντολέας, δεν είναι απαραίτητο να έχει σχέση με κάποια τράπεζα.  Απλά επισκέπτεται ένα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς (Κύπρο και Ελλάδα), εισάγει τον κωδικό και το ποσό προς ανάληψη και παίρνει τα χρήματα!
  • WINBANK ALERTS - Ενημερωθείτε άμεσα και εξασφαλίστε περισσότερη ασφάλεια οπουδήποτε και αν βρίσκεστε σχετικά με τις συναλλαγές των καρτών σας, μέσω γραπτού μηνύματος SMS ή/και E-mail.
  • WINBANK IN SOCIAL MEDIAΕίμαστε ενεργοί σε διάφορα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter και YouTube.
  • WINBANK ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣΜια ολοκληρωμένη υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να εκτελείτε ταυτόχρονα πολλαπλές πληρωμές οποιουδήποτε τύπου και ποσού, στα πλαίσια των συμφωνημένων δικαιωμάτων πρόσβασης του χρήστη (π.χ. πληρωμές μισθολογίου).

Η Επιτυχία Ορίζεται από την Ικανοποίηση των Πελατών!